#GRÄNSLÖSKÄRLEK
#GRÄNSLÖSKÄRLEK

How to speak Gay -virtuaaliluento Ruotsiksi

Kategoria
Torstai
Päivä
26.8.2021 13:00 - 14:00

HaparandaTornio wants to speak gayKaksoiskaupungissa HaparandaTorniossa Border pride-tapahtuma viestii rajattomasta rakkaudesta ja sen innoittamana alueen matkailuhankkeessa haluttiin järjestää How to speak gayluennot. Alue on kuuluisa rajattomasta elämästä kahdessa maassa. Two Countries One Destination Interreg hankkeessa kehitetään aluetta yhtenäistävää matkailua ja luodaan rajattomia matkailupalveluita.

Koemme, että vaikkakin olemme niin sanotusti yhtä suurta perhettä, kulttuurimme, kielemme ja tapamme viestiä on erilainen rajan molemmin puolin. Viestinnässä on aina opittavaa ja kerrattavaa. On hyvä tuntea monimuotoiset tavat viestintään ja näin ollen koemme tärkeäksi tuoda esiin myös sateenkaari-väelle viestimisen,” kertoo hankkeen markkinointipäällikkö Noora Barria. Luennoitsijaksi on kutsuttu Hannu Medina.

Hannu Medina on We Speak Gayn perustaja ja Suomen ainoa sateenkaarimatkailun ja sateenkaariviestinnän asiantuntija. Hannu Medina puhuu mielellään monimuotoisuuden ja osallistamisen merkityksestä yhteiskunnassa ja yrityksissä.

We Speak Gay on uusi kieli. Se on monimuotoisuuden ja empatian kieli. Se on kieli, jota kaikki ymmärtävät, mutta puhuminen vaati opettelua, kuvailee Medina. Hän pyrkii uuden kielen, koulutuksen ja viestinnän avulla tekemään Suomesta maailman sateenkaariystävällisimmän maan.Hannu pitää luennot kaksoiskaupungissamme, kahden maan alueella, kahtena peräkkäisenä päivänä,sekä ruotsiksi, että suomeksivirtuaalisesti.

Luentopäivät ovat 25.8. suomeksi klo 12-13 ja 26.8.ruotsiksi klo 13-14 (suomen aikaa).Luento on kaikille avoin ja tapahtuu virtuaalisesti, osallistua voi linkin kautta.

 

25.8 klo 12-13 Suomeksi pdiettävä luento: Klikkaa tästä liittyäksesi

26.8 kl 13-14 Ruotsiksi pidettävä luento: Klikkaa tästä liittyäksesi

Hankkeen väki kutsuu mukaan kuulolle kaikki yrittäjät, virkamiehet, oppilaitosten edustajat jne.Tule kuulemaan, miten teemme alueestamme sateenkaariystävällisen. Millä keinoin voit lisätä yrityksesi, tapahtumasi,´oppilaitoksen tms.sateenkaariystävällisyyttä ja samalla houkuttelevuutta sateenkaari-ihmisten parissa.

 
 

Kaikki päivät

  • 26.8.2021 13:00 - 14:00