#GRÄNSLÖSKÄRLEK
#GRÄNSLÖSKÄRLEK

Perheiden tapahtuma

Kategoria
Lauantai
Päivä
1.9.2018 12:00 - 15:00
Tapahtumapaikka
Aineen taidemuseo - Torikatu 2, 95430 Tornio

Kulkueen jälkeen vietetään Aineen taidemuseolla Perheiden tapahtumaa, jossa on monenlaista värikästä ohjelmaa koko perheelle. Mukana ovat ohjelmistossa ovat mm. Tornion perheidentalo, Bubbles for Life- saippuakuplataiteilijat, Ilmapallomies, Happy Faces- kasvomaalausta ja Rasa Collectiven esitys.

Rasa Collective tarjoaa BorderPride- perheidentapahtumaan vuorovaikutuksellista esitystä Iroiro-Ii. Toiminnallisessa esityksessä tanssitaiteilija Titta Court (http://www.tittacourt.com) ja äänitaiteilija Meri Nikula (http://www.merinikula.com) luovat avoimen tilan jossa kaikenikäiset voivat osallistua esityksen luomiseen. Esitys starttaa Aineen taidemuseolta klo 13.00 ja jatkuu Aineen lähimaastossa. 


Tapahtumassa on lasten lisäksi ohjelmaa nuorille ja aikuisille, seksuaalineuvoja, seksuaalikasvattaja ja seksuaaliterapian opiskelija, Satu K. Perttunen, pitää Pop Up -seksuaalineuvonnan tilaa Aineen taidemuseolla klo 12 - 16. "Kanssani voi tulla keskustelemaan luottamuksellisesti seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Ajat ovat yksilöaikoja (15 - 30 min. per asiakas, tilanteen mukaan). Tämä palvelu on suomeksi tai englanniksi."

 
 

Kaikki päivät

  • 1.9.2018 12:00 - 15:00