#BORDERLESSLOVE
#BORDERLESSLOVE

Yritykset

Tältä sivulta löydät yritysesittelyjä BorderPride 2018 yhteistyökumppaneista. Mukaan mahtui monenlaisia yrityksiä ja täältä löydät heidän palveluidensa pariin kätevästi napin painalluksella. 

Tornedal & Co.

Tornedal & co on meidän ikioma virallinen pride- kahvila & kauppa. Sieltä löydät kakkuja ja kahvia, kaunista taidetta ja käsintehtyjä koristeita, kodintavaroita ja vaatteita, jotka on tehty Torniolaaksossa!

Putiikki ja taidekahvila Tornedal & co Haaparannalla ylpeänä esittää paikallista kulttuuria paikallisille ja vierailijoille. 

 "Taiteessa, käsitöissä ja designissa on siistiä juuri se, että samana aikaan ne vaalivat perinteitä ja silti haastavat ennakkokäsityksiä ja vanhoja käsityksiä. Yhteiskunta kehittyy kulttuurin kautta. BorderPride vahvistaa ja nostaa esille avointa ja kutsuvaa Torniolaaksoa missä jokainen voi tuntea olevansa kotona. Siksi me haluamme olla osa BorderPridea ja osa ratkaisua."

/ Terese, Marju & Carina; Tornedal & Co
Kuvausteksti

Hotelli Olof

Hotelli Olof tarjoaa laadukasta majoitusta historian kera! Heiltä saat varattua majoituksen Pääbileiden ennakkolipun kanssa. Hotelli Olof vastaa myös Pääbileiden virvokkeista!

"Hotelli Olof avattiin marraskuussa 2014 pankin entisiin tiloihin, Tornion sydämeen. Vuotta myöhemmin uniikkien huoneiden lisääntyessä, vakiinnuimme boutique hotelliksi. Alusta asti palvelu on ollut meille ensisijaisen tärkeää ja haluamme taata jokaisen vieraamme viihtyvyyden. Palvelun lisäksi olemme panostaneet myös laadukkaaseen nukkumiseen suomalaisten sänkyjen sekä ilmastoitujen huoneiden muodossa.

Hotellissamme on vahvasti läsnä niin Tornion kuin myös talomme historia. Huoneiden seiniä koristaa Torniolaakson maakuntamuseosta hankitut, Reino Kaunulaisen ottamista valokuvista teetetyt, ylelliset fototapetit. Huoneesta riippuen voit nähdä joko Tornion “Vanhan sillan” vuodelta 1954, entisen invalidikahvilan vuodelta 1973 (nykyinen Umpitunneli) tai Hotelli Olofin nurkkauksen vuodelta 1960.

Olemme ylpeitä voidessamme yhdistää uniikit laadukkaasti sisustetut huoneet, kaupungin historian, keskeisen sijainnin ja kauniin näköalan, jotka kaikki yhdessä yksilöllisen palvelun kanssa takaavat juuri Sinun viihtyvyytesi."

Kuvausteksti

Yoga Mind And Soul

Yoga Mind And Soul tarjoaa ilmaisia joogatunteja pride-viikolla! Rakkauden ja tasa-arvon puolesta!

Yrittäjä Lisa Huhta pitää Yoga Mind And Soulia kohtaamispaikkana, jossa jokainen voi oppia ja kehittyä.

Hänen visionsa on luoda tiloja sinulle, jossa voit olla sinut itsesi kanssa. Lämmön, energian ja määrätietoisuuden avulla hän pyrkii saavuttamaan henkilökohtaisia kokemuksia joogamatolla. Hän haluaa sinun tuntevan olosi kotoisaksi.  

"Nöyrimmät kiitokseni, että saan olla mukana tällä tärkeällä viikolla. Sydämeni pohjasta tämä on ylistys ihmisten tasa-arvolle.♥" - Lisa Huhta

 
Kuvausteksti

My Favorite Piece

My Favorite Piece oli kumppanimme vuonna 2017 ja niin myös vuonna 2018! MFP on tehnyt virallisen BorderPride- korun ja lahjoittaa osan tuotoista tapahtuman tekemiseen.

"My Favorite Piece on Kemissä 2013 perustettu kierrätysdesign– yritys, jonka tämänhetkiseen tuotevalikoimaan kuuluu kierrätysnahkasta, kierrätysmuovista ja pistaasipähkinänkuorista valmistettuja koruja. Yrityksen punainen lanka on valmistaa tuotteita, joista käyttäjänsä voi sanoa sen olevan hänen lempikappaleensa

My Favorite Piece on täysin suomalainen yritys eikä käytä tuotteidenvalmistukseen halpatyövoimaa.My Favorite Piecen tuotteet on suunniteltu ja valmistettu rakkaudellaei riistolla. Ne maksavat enemmän kuin ulkomainen siskonsa, mutta tuotteen alkuperä ja tuotannon kaari on jäljitettävissä eikä sisällä salaisuuksia. Kaikki tuotteet tehdään käsityönä.Yritys pyrkii kaikessa toiminnassaan zero waste-periaatteeseen, sekä toimimaan eettisesti ja ekologisesti.

Pieni mikroyritys on tottakai aina ”pienten puolella” ja siksi osallistuu lahjoituksin ja erinäisin kampanjoin puolustamaan mm. vähemmistöjen oikeuksia, kuten jälleen BorderPride– tapahtumassa. Kaikilla on oikeus tasa-arvoon ja vapauteen. Kaikilla on oikeus rakkauteen. Näilläkin teeseillä syntyi vuoden 2018 Pride– koru, jonka myynti-tuotoista osa lahjoitetaan Meri-Lapin SETA ry :lle. 

Kuvausteksti
Image

Rahalahjoituksella tapahtumaa tukeneet yritykset:

Insinööritoimisto 3D Hacklin Oy

Socionomerna AB