#RAJATONRAKKAUS
#RAJATONRAKKAUS

BorderPride 2017

RAKKAUTTA YLI VALTION RAJOJEN

Rajaton rakkaus –tapahtuma eli BorderPride 2017. Meri-Lapin SETA ry haluaa tehdä historiaa ja järjestää toiminta-alueensa ensimmäisen Pride-tapahtuman ajalle 25.-27. elokuuta 2017 kaksoiskaupunki Tornio-Haaparannalle. Teemme yhteistyötä Tornion kaupungin ja Haaparannan kunnan kanssa.
Tuleva BorderPride 2017 pyrkii kasvattamaan Meri-Lapin viehättävyyttä sateenkaarikansan keskuudessa. Tapahtumalla tuodaan esille Meri-Lapin alueen ainutlaatuisuutta, kuten pienten kaupunkien/kuntien välinen yhteistyö, Suomen ja Ruotsin välinen valtakunnanraja sekä merilappilaisten positiivista elämänasennetta.
BorderPride 2017 lisää Meri-Lapin matkailua ja ihmisten tietoisuutta Meri-Lapista. Tapahtumalla lisätään yhdenvertaisuutta paikallisesti sekä ihmisten tietoisuus sateenkaarikansasta lisääntyy.

Tapahtuma on merkittävä ja historiallinen Meri-Lapin alueella.

Miten Pridet meni? Lähetä meille palautetta!

0
Perjantai
mm. seminaareja Aineen taidemuseolla, nuorten bileet ja vertaistukiryhmien kokoontumisia.
0
Lauantai
mm. Pride-kulkue, perhetapahtuma ja pääbileet.
0
Sunnuntai
mm. sateenkaaribrunssi ja sateenkaarimessu Haaparannan kirkossa.

Seuraavana

Ei tulevia tapahtumia!

Muista tarkistaa onko kyseessä Suomen vai Ruotsin aika!

Tykkää meistä

Tue meitä

Voit tukea BorderPride 2017 järjestämistä ostamalla Meri-Lapin SETAn logolla varustettuja tuotteita tai tekemällä rahalahjoituksen.

Seuraa meitä

Juontaja Ellu Malkamäki

Ellu Malkamäki

Ellu Malkamäki

Tunnetko hänet?

Huomenna tunnet, hän on meidän uskomaton juontajamme! Hän on Ellu Malkamäki ja hän on vain oma itsensä tässä kuvassa. Ellu on laulanut 10 vuotta bändissä nimeltä Grooving High Allstars. Vosii sanoa, että musiikki on hänen intohimonsa. Hän on myös laulunopettaja ja kuoronjohtaja. Ellu kuvailee itseään hieman hulluksi ja aina oma itsensä. Hän tykkää hassutella eikä ota itseään koskaan liian tosissaan. Kaikkein olennaisin: Tasa-arvoisuus on hänelle tärkeää. Hän on Ellu ja hän on mahtava!

Pride kummit

BorderPride kummi Mikkel
BorderPride kummi Marko

BorderPride Instagrammissa