BorderPride

Rakkautta yli valtion rajojen

21-27.8.2023 Tornio-Haaparannalla & Kemissä

kuvapridesilm.jpg

Mikä ihmeen BorderPride?

BorderPride on Meri-Lapin oma yhdenvertaisuustapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda näkyväksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä, lisäämällä ajankohtaista tietoa moninaisuudesta, herättää keskustelua sekä tuoda esille elämää sateenkaari-ihmisen silmin. 

Erityisen BorderPridesta tekee Suomen ja Ruotsin valtakunnan rajan ylittävä pride-kulkue sekä tiivis yhteistyö usean eri toimijan kanssa molemmin puolin rajaa. 

Tervetuloa BorderPriden virallisille nettisivuille!

Sivuilta löydät ajankohtaista tietoa ohjelmasta, aiemmista tapahtumista sekä yhteistyökumppaneistamme. Voit myös tukea toimintaamme Tue pridea- välilehden kautta!

 #borderpride #rajatonrakkaus #borderlesslove #gränslöskärlek #nomoreburningflags

Ketkä saavat osallistua?

BorderPride on rajattoman rakkauden tapahtuma ja toivottaa kaikki ihmiset sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan ja vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammastaan, terveydentilastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muustakaan riippumatta tervetulleiksi osallistumaan tapahtumaan!

Toisinsanoen, ihan kaikki ovat tervetulleita!

Seuraavana

Ei tulevia tapahtumia!
Kaikki ajat ovat Suomen aikaa. Klikkaamalla tapahtumaa saat lisätietoa!

Tykkää meistä

Tue meitä

Voit tukea BorderPride 2023 järjestämistä ostamalla BorderPriden logolla varustettuja tuotteita tai tekemällä rahalahjoituksen.

Seuraa meitä