#RAJATONRAKKAUS
#RAJATONRAKKAUS

BorderPride 2017

GRÄNSÖVERSKRIDANDE KÄRLEK

BorderPride 2017 står för gränslös kärlek. Meri-Lapin Seta (lokalorganisation för motsvarigheten till Rfsl i Finland) vill skapa historia genom att i samarbete med tvillingstäderna Haparanda-Torneå arrangera sitt verksamhetsområdes första Pride-evenemang den 25-27/8 2017.

Det kommande BorderPride 2017 har som mål att öka områdets attraktivitet bland hbtq-personer. Evenemanget stödjer sig på och för fram traktens särart, samarbetet mellan små städer och kommuner, det gränsöverskridande samarbetet och den positiva livsåskådningen i trakten.

BorderPride 2017 lockar till sig besökare och ökar kännedomen om området. Med arrangemanget främjas likaberättigandet lokalt och samhällets kännedom om sexuella minoriteter ökar. Som områdets första Pride är evenemanget också historiskt viktigt.

Hur gick Pride? Berättä oss!

0
Fredag
mm. Regnbågsrelaterade seminarier i Aine konstmuseum, fest för de yngre och stödgrupper samlas.
0
Lördag
t.ex. Pride-parad, huvudfest
0
Söndag
t.ex. Regnbågsbrunch, Regnbågsgudstjänst i Haparanda kyrka.

Nästa evenemang

Inga kommande evenemang!
Europe, Helsinki

Kom ihåg att kolla är det finsk eller svensk tid!

Gilla oss

Stöd oss

Du kan donera pengar och stödja BorderPride.

Följ oss

Programledare

Ellu Malkamäki

Ellu Malkamäki

Känner du henne?

I morgon kommer du att veta, hon är vår fantastiska programledare! Hon är Ellu Malkamäki och hon är bara henne på den här bilden! Ellu har sjungit 10 år i ett band som heter Grooving High Allstars. Du kan säga att musik är hennes passion; Hon är sjunger lärare och ledare av kören. Ellu beskriver sig själv att hon är lite galen och alltid vad hon är. Hon gillar att larkera runt och tar sig aldrig seriöst. Framför allt; Likhet i alla dess former är en nyckel till henne! Hon är Ellu och hon är fantastisk!